EmailTwitterFacebookLinkedIn

Masterclass Borstvoeding

Wil je straks je kindje borstvoeding gaan geven? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Met onze Masterclass Borstvoeding vergroot je de kans van slagen en zullen jij en je kindje meer plezier beleven aan de borstvoedingsperiode.

Waarom een Masterclass volgen bij Borstvoeding & meer?

  •  Je hoort alle ins & outs rondom borstvoeding in een compact tijdsbestek van 2 uur.
  • Veel ruimte voor interactie, je mag al je vragen stellen!
  • We laten zien hoe je jouw kindje op een goede manier kan aanleggen.
  • Je ontvangt een uitgebreide samenvatting dus het maken van aantekeningen is niet nodig.

Wist je dat onze Masterclasses met een gemiddeld cijfer van 9 worden beoordeeld?

Locatie

We geven de Masterclasses op meerdere locaties. In het overzicht hieronder zie je waar en wanneer. 

Voorlopig is de Masterclass alleen online beschikbaar als webinar!

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 hebben we een online Masterclass Borstvoeding ontwikkeld omdat we jou ook in deze tijd graag willen helpen bij de optimale voorbereiding. Meld je nu aan voor dit Webinar en doe (samen met je partner) vanaf je eigen bank mee. Zodra het weer kan hopen we ook weer Masterclasses op lokatie te gaan geven!

Kosten

De Masterclass kost € 40,-. Jouw partner mag kosteloos mee; graag bij de aanmelding aangeven dat je met z'n tweeën komt. Je krijgt een leuke goodie-bag mee naar huis. De dag na de Masterclass krijg je bovendien een samenvatting per mail toegestuurd.

Aanmelden

Elke maand zijn er minimaal 2 Masterclasses in de avond en geregeld is er 1 op de zaterdagochtend. De Masterclasses zitten snel vol, dus boek op tijd!

Geen plekje meer? Boek dan een zwangerschapsconsult, dat kan ook met meerdere zwangeren tegelijk. Mail ons voor de mogelijkheden: email@borstvoedingenmeer.nl.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Op de dag van de Masterclass krijg je per mail een factuur. In de meeste gevallen kun je de factuur declareren bij je zorgverzekeraar. Check de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering.

Partner

Uiteraard komt de rol van de partner ook uitgebreid aan bod. Maar liefst 90% van de deelnemers volgt samen met haar partner onze Masterclass.

Mogelijke data - klik om je aan te melden!