Cursus babymassage

Babymassage is even onverdeelde aandacht voor je kindje in een drukke tijd.

Al vanaf de 1e ademhaling speelt aanraking een belangrijke rol in ons leven. Aanrakingen en massage hebben een kalmerende werking op het lichaam. Je voelt je geborgen, ontspannen en energiek tegelijk.

Waarom babymassage?

Vanaf 6 weken na de bevalling kan je met je kindje deelnemen aan de unieke cursus babymassage. Babymassage helpt de spierontwikkeling van je kind, de doorbloeding van de huid, de interne organen en stimuleert de tastzin en het zelfvertrouwen. Door de liefdevolle aanraking wordt je baby rustig en kan zich makkelijker overgeven aan ontspanning en slaap.

Bovendien:

  • Bevordert het de band tussen jou en kind
  • Verlicht het darmkrampjes, slaapproblemen en overmatig huilen
  • Leer je de lichaamstaal van je kindje kennen
  • Leert je kindje zijn/haar eigen lichaam kennen
  • Is het een heerlijke manier om in contact te komen met je kindje

Babymassage is even onverdeelde aandacht voor je kindje in een drukke tijd. Er is alle ruimte voor vragen en tijd voor jouw specifieke behoefte.

Tip van Mirjam en Saskia: Je hoeft niet elke keer een volledige massage te geven. Kies ook eens voor een sessie van een paar minuten, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan. 

Babymassage aan huis: hoe werkt het

Nog niet zo mobiel? In een persoonlijk cursus babymassage leren we je 1 1/2 uur lang alle fijne kneepjes. Bij jou thuis, alle aandacht gaat uit naar jou en je baby. 

Na afloop ontvang je een reader met de massagetechnieken.

Tip van Mirjam en Saskia: Deze persoonlijke cursus babymassage is ook erg populair bij professionals. We oefenen dan met een pop.

De cursus babymassage aan huis kost € 99,50. Extra leuk: je krijgt 100 ml massagewax twv. € 13,95 cadeau!

Interesse? Stuur ons een e-mail met je naam, adres, telefoonnummer en de gewenste datum.