EmailTwitterFacebookLinkedIn

Draagconsulten

Met een draagdoek of ergonomische drager kun je je kindje comfortabel, ergonomisch en veilig dragen. Dat kan al vanaf dag 1, zolang jij je er maar prettig bij voelt. Heb je vragen over dragen? Lees de info hieronder.

Het gebruik van draagdoeken wordt in vele culturen toegepast en is een van de oudste manieren van het dragen van je baby of kind. In Nederland is het gebruik van draagdoeken de laatste jaren enorm toegenomen. Je kind dragen in een doek heeft veel voordelen, zoals:

  •  Je kindje is vertrouwd dichtbij
  • Dragen in een doek vermindert prikkels
  • Het is beter voor ontwikkeling van heupen en rug
  • Kindjes hebben minder krampjes door betere doorbloeding en spijsvertering
  • Kindjes hebben minder reflux door het rechtop dragen
  • Je kunt sneller reageren op de signalen van je kind
  • Je houdt beide handen vrij
  • Ideaal in drukke winkels of winkelstraten

Draagconsulten:

Vanaf nu kun je weer draagconsulten boeken bij Borstvoeding & meer! Draagconsultent Leny de Bruin komt bij jou thuis langs voor een consult. Ze heeft een groot assortiment aan doeken en dragers bij zich, en natuurlijk ook poppen om mee te oefenen.

Welke opties zijn er?

knoopconsult; je leert een knoop aan voor je tricot of geweven doek ( tijdsduur; 1 uur tot 5 kwartier)

duo-consult; je leert samen met je partner/moeder/vriendin een knoop aan, of je doet samen een pasconsult ( 1,5 -2 uur)

pasconsult: uit het grote assortiment van Leny kun je alles bekijken en passen, om te ontdekken welke drager je fijn vindt ( richttijd 1-1.5 uur)

Let op: vanwege de koffers die meekomen kan het draagconsult alleen plaats vinden op de begane grond, of in een woning die toegankelijk is met een lift, beschik je zelf niet over zo'n huis, dan kan het misschien bij een familielid of vriendin thuis!

Draagconsult: €75,- voor het eerste uur en daarna €15,- per kwartier extra. Voor reis en parkeerkosten, avond en weekendtoeslag zie pagina tarieven

LET OP: draagconsulten worden per afspraak ingeboekt, niet online, maar telefonisch, vul hier een bel me terug formulier in, en we nemen snel contact op om een afspraak in te plannen!