Borstvoeding & me

Informatie-avond Borstvoeding
Geslaagde baby

Wil je straks je baby borstvoeding gaan geven? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Met de voorlichtingsbijeenkomst ‘Borstvoeding & me’ vergroot je de kans van slagen en zullen jij en je kindje meer plezier beleven aan borstvoeding.

Tijdens deze avond krijg je informatie over de werking van de borst, over het aanleggen, hoe je hongersignalen bij je kindje herkent en hoe je problemen kunt voorkomen en oplossen:

  • Borstvoeding, een goede start
  • Werking van de borst
  • Aanleggen: wanneer, hoe, hoe vaak, hoe lang
  • Hoe weet je of je kindje voldoende melk krijgt?
  • De rol van je partner
  • Wanneer hulp inschakelen?

Borstvoeding & me

Als (aanstaande) moeder heb je vaak vooral behoefte aan iemand die naast je staat. Iemand die je laat zien welke mogelijkheden borstvoeding voor jou biedt. Dat is precies wat wij doen met deze informatiebijeenkomst. Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Ook je partner is van harte welkom. Aan het einde van de sessie krijg je een tasje mee met daarin informatie en een klein cadeautje.

Kosten

De cursus kost € 30,-. Je partner mag kosteloos mee.

Locatie en tijd

Een avond start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur.
LET OP! Bij Verloskundigenpraktijk Doula vindt de bijeenkomst plaats van 19:30-21:30 uur.

De informatie bijeenkomst bij Verloskundigenpraktijk Doula staat open voor iedereen, ook als je niet bij Doula onder controle bent voor je zwangerschap!

We geven ‘Borstvoeding & me’ op 3 locaties. Klik op de link voor een foto, een kaartje en meer informatie.

In Utrecht Centrum is betaald parkeren; in Leidsche Rijn en Zuilen is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Data en aanmelden

Klik hieronder op de datum om je aan te melden. Je ontvangt z.s.m. een bevestiging per mail. Een week voor aanvang van de sessie ontvang je een factuur.

Tip: Soms komt de bevestiging in je spambox terecht, houd deze dus in de gaten en voeg email@borstvoedingenmeer.nl toe aan je lijst met veilige afzenders.

Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je onverhoopt toch niet komen? Geen probleem, geef ons een belletje of stuur een mail. Als je meer dan 24 uur van tevoren afzegt storten we je geld terug.

Mogelijke data - klik om je aan te melden!