Mamacafé & meer Utrecht

Het Mamacafé & meer is een initiatief van Borstvoeding & meer. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen met jonge kinderen. Elke moeder is welkom, het maakt niet uit of je je kindje borstvoeding of kunstvoeding geeft.

Bij het Mamacafé kun je binnenlopen voor een praatje en voor het kosteloos stellen van vragen over jezelf, je baby en/of het geven van borstvoeding, babymassage, ergonomisch dragen van je kindje, of gewoon voor de gezelligheid natuurlijk! Je ontmoet anderen met kleine kinderen en natuurlijk zijn wij bij iedere bijeenkomst aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook wanneer je geen borstvoeding (meer) geeft, ben je van harte welkom op ons Mamacafé!

Ben je nog niet bevallen, maar heb je al wel vragen over borstvoeding? Ook dan ben je van harte welkom.

Wie wat waar?

  • Vanwege grote belangstelling is er twee keer per maand Mamacafé: elke 1e en 3e dinsdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur
  • In Yoghurt Barn, Vinkenburgstraat 15 in Utrecht (vlakbij Neude)
  • Voor iedereen met kleine kinderen
  • Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening
  • Er is een speelhoek voor de kinderen
  • Ervaring uitwisselen over zwangerschap, borstvoeding en babymassage en dragen
  • Vragen stellen over de ontwikkeling van je kind, bijvoorbeeld als hij/zij veel huilt of als je het moederschap best pittig vindt
  • Advies over draagdoeken
  • Volg ons op Twitter @MamacafeUtrecht


Datum

Gastvrouw

6 oktober

Welkom in het mamacafe!

Kom zoveel mogelijk met je baby in draagdoek, en alleen als je klachtenvrij bent. In de Yoghurt Barn is beperkt plek ( 7 tafels, dus maximaal 14 gasten). Houd je ajb aan de 1,5 meter afstandsregel.  En natuurlijk koop je een koffie/thee en wat lekkers om de horeca te ondersteunen in deze periode!

Mirjam is aanwezig voor al je vragen over borstvoeding. De speelhoek is ook weer open, dus een ouder broertje of zusje mag mee indien gewenst.

20 oktober

Welkom in het mamacafe!

3 november

Welkom in het mamacafe!

17 november

Welkom in het mamacafe!


We hebben al jaren een prettige samenwerking met de   Yoghurt Barn  op de Neude en we zijn nog steeds heel blij met hun gastvrijheid!

Onze dienstverlening is kosteloos tijdens het mamacafe, dus ben je ons dankbaar voor onze hulp, laat dat dan zien door het kopen van een extra yoghurtje/drankje/ bananenbrood etc   Dan is iedereen blij 😊

Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon binnenlopen, je bent van harte welkom!