EmailTwitterFacebookLinkedIn

Mamacafé Utrecht in Cafe Jozef (Mariaplaats 50, Utrecht Centrum)

Het Mamacafé is een ontmoetingsplek voor iedereen met jonge kinderen.

Bij het Mamacafé kun je binnenlopen voor een praatje en voor het kosteloos stellen van vragen over jezelf, je baby en/of het geven van borst- of kunstvoeding, ritme, slaap, of gewoon voor de gezelligheid natuurlijk! Je ontmoet anderen met kleine kinderen en natuurlijk is Mirjam bij iedere bijeenkomst aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook wanneer je geen borstvoeding (meer) geeft, ben je van harte welkom op ons Mamacafé! Partners zijn ook van harte welkom. Speak English? Feel free to join, warm welcome!

Ben je nog niet bevallen, maar heb je al wel vragen over borstvoeding? Ook dan ben je van harte welkom.

  • Twee keer per maand Mamacafé: elke 1e en 3e dinsdag van de maand. Het mamacafe is van 11-12.30u!  (je kunt gewoon binnenlopen, ook na 11u!) lokatie: Jozef, Mariaplaats 50. Bereikbaar te voet, met OV (laatste stukje lopen) en per fiets (gratis fietsenstalling op Mariaplaats)
  • Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening
  • Kom je zoveel mogelijk met je baby in draagdoek/zak, er is beperkt plek voor kinderwagens
  • Ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding, (door)slapen en ritme van je baby etc etc
  • Vragen stellen over de ontwikkeling van je kind, bijvoorbeeld als je kindje veel huilt of als je het moederschap best pittig vindt
  • Volg ons op insta: borstvoedingenmeer
  • Blij met het mamacafe? Laat het ons en anderen weten door deze review in te vullen, dank alvast! 

Behoor je niet tot de doelgroep? Helaas! Het mamacafe is niet bedoeld om je bedrijf te komen promoten of om onderzoek te komen doen. Ook niet voor afgevaardigden van een zorgverzekering, of van de gemeente/hogeschool/universiteit Utrecht etc, bij vragen/interesse, mail me gerust, ik beantwoord je vragen graag per mail!

 

Datum

 

7 meiMamacafe: je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats, bij binnenkomst direct links in de hoek bij het raam aan de Mariaplaats en dus niet in de speelhoek.  Het mamacafe is een in- en uitloop van 11-12:30u!  Kom je zoveel mogelijk met je baby in draagdoek/zak er is beperkt plek voor kinderwagens. Speak English? Warm welcome!
21 meiMamacafe: je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats, bij binnenkomst direct links in de hoek bij het raam aan de Mariaplaats en dus niet in de speelhoek.
4 juniMamacafe: je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats, bij binnenkomst direct links in de hoek bij het raam aan de Mariaplaats en dus niet in de speelhoek.
18 juniMamacafe: je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats, bij binnenkomst direct links in de hoek bij het raam aan de Mariaplaats en dus niet in de speelhoek.
2 juliMamacafe: je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats, bij binnenkomst direct links in de hoek bij het raam aan de Mariaplaats en dus niet in de speelhoek.
16 juliMamacafe: je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats, bij binnenkomst direct links in de hoek bij het raam aan de Mariaplaats en dus niet in de speelhoek.

 

Onze dienstverlening is kosteloos tijdens het mamacafé, dus ben je ons dankbaar voor onze hulp, laat dat dan zien door het kopen van een extra kop koffie, thee en iets lekkers erbij! Dan is iedereen blij  :-). En/of je helpt ons door het invullen van deze review, dank alvast!