EmailTwitterFacebook

Mamacafé Utrecht

Het Mamacafé is een initiatief van Borstvoeding & meer. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen met jonge kinderen. Elke moeder is welkom, het maakt niet uit of je je kindje borstvoeding of kunstvoeding geeft.

Bij het Mamacafé kun je binnenlopen voor een praatje en voor het kosteloos stellen van vragen over jezelf, je baby en/of het geven van borstvoeding, babymassage, ergonomisch dragen van je kindje, of gewoon voor de gezelligheid natuurlijk! Je ontmoet anderen met kleine kinderen en natuurlijk zijn wij bij iedere bijeenkomst aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook wanneer je geen borstvoeding (meer) geeft, ben je van harte welkom op ons Mamacafé!

Ben je nog niet bevallen, maar heb je al wel vragen over borstvoeding? Ook dan ben je van harte welkom.

vanaf 2021 nieuwe locatie: Jozef!

 

  • Vanwege grote belangstelling is er twee keer per maand Mamacafé: elke 1e en 3e dinsdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur
  • lokatie: Jozef, Mariaplaats 50 ( bereikbaar te voet, met OV ( laatste stukje lopen) en per fiets ( gratis fietsenstalling op Mariaplaats)
  • Voor iedereen met kleine kinderen
  • Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening
  • Er is een speelhoek voor de kinderen
  • Ervaring uitwisselen over zwangerschap, borstvoeding en babymassage en dragen
  • Vragen stellen over de ontwikkeling van je kind, bijvoorbeeld als hij/zij veel huilt of als je het moederschap best pittig vindt
  • Advies over draagdoeken
  • Volg ons op insta: borstvoedingenmeer

 

Datum

Gastvrouw

17 augustusGEEN mamacafe ivm zomersluiting Borstvoeding & meer
7 september

Mamacafe ; vanochtend komt fotograaf Nienke om sfeerplaatjes te maken! Je bent vrij om wel of niet op de foto te gaan en zoja, wel of niet herkenbaar, het zijn geen voedingsfoto's , het gaat om de sfeer/setting; voor nieuwe pr van het mamacafe!

aanmelden via instagram, je vindt ons in Jozef, op de Mariaplaats

21 septemberMamacafe 
5 oktoberMamacafe
19 oktoberMamacafe
2 novemberMamacafe
16 novemberMamacafe

 

Na jarenlang ons Mamacafe in de Yoghurt Barn te hebben gehad zijn we halverwege 2021 overgestapt naar een andere toplokatie: Jozef! Gezellige huiskamersfeer, fijne stoelen en meer ruimte.

Onze dienstverlening is kosteloos tijdens het mamacafe, dus ben je ons dankbaar voor onze hulp, laat dat dan zien door het kopen van een extra kop koffie, thee en iets lekkers erbij!  Dan is iedereen blij 😊 en de horeca kan wel een steuntje in de rug gebruiken.