Het verhaal van Lotte

"Ik wist vrij zeker dat het geen spruw was, omdat hier geen enkele aanwijzing voor was. Achteraf denk ik dat het contact met mijn dochtertje een paar dagen wat 'functioneel' was vanwege een druk familiebezoek en zij hierdoor niet meer uit de borst wilde drinken."
De baby op de foto is niet de baby van Lotte

  Toen mijn dochtertje 12 weken oud was wilde zij opeens niet meer uit de borst drinken en was ik alles aan het kolven. Bij het aanleggen begon ze meteen te huilen.

Na 1,5 dag had ik toch wat stress hierover en besloot ik de lactatiekundige te bellen. Ik wist vrij zeker dat het geen spruw was, omdat hier geen enkele aanwijzing voor was. Achteraf denk ik dat het contact met mijn dochtertje een paar dagen wat 'functioneel' was vanwege een druk familiebezoek en zij hierdoor niet meer uit de borst wilde drinken.

Marianne heeft onwijs meegedacht en met een paar handige tips dronk dochterlief na een uur weer uit mijn borst! Ik heb ondertussen drie keer gebeld voor verschillende dingen en mijn ervaring is dat er ontzettend goed wordt meegedacht. Tot nu toe is het probleem steeds opgelost!