Hoe het begon

Borstvoeding & meer is gestart op 1 januari 2013

Op het IBCLC examen van juli 2012 ontmoetten Saskia en Mirjam elkaar. Gelukkig behaalden we allebei ruim het examen, de titel was op zak! Omdat we beiden nog geen concreet idee hadden maakten we een koffie afspraak in november 2012. Daar werd het idee geboren om samen een borstvoedingspraktijk op te richten, Saskia bedacht de naam; Borstvoeding & meer! In 6 weken tijd stampten Mirjam & Saskia, met steun van hun mannen, het bedrijf uit de grond, om op 1-1-2013 van start te gaan. Al snel liep het bedrijf als een trein en konden we rekenen op volle informatie avonden en veel consulten. We startten met kolfverhuur, bijscholingen aan kraamverzorgenden en verloskundigen en zo groeiden we maar door. Per januari 2015 kwam Marianne ons ondersteunen en per juli 2015 werd zij ook maat van de praktijk.

Helaas werd de combinatie van twee banen en een groter groeiend gezin voor Saskia te veel en heeft zij per 31-12-16 Borstvoeding & meer vaarwel gezegd. We zijn haar veel dank verschuldigd voor al haar tijd, energie en inzet voor dit mooie bedrijf!

Sinds januari 2017 is het bedrijf weer verder gegroeid doordat we nu met 3 extra lactatiekundigen IBCLC werken, Audrey, Annette en Kristel. Per februari 2018 is Nina- borstvoedingscoach- ons team komen versterken. Zo kunnen we snelle hulp blijven garanderen en kan Borstvoeding & meer verder blijven groeien en zich ontwikkelen!