EmailTwitterFacebookLinkedIn

Even voorstellen: Mirjam

  Hallo, ik ben Mirjam Zwaal-Verhorst en ik woon in Utrecht. Ik ben lactatiekundige NLG/ IBCLC, verloskundige (niet meer praktiserend), docent babymassage en draagconsulent.

  Sinds 2005 werk ik als verloskundige, sinds 2012 als lactatiekundige. Elke zwangerschap is bijzonder, elke baby opnieuw een wonder. Borstvoeding is zoveel meer dan voeding alleen; het biedt troost, geborgenheid en veiligheid aan je baby. Een moeder ondersteunen in het borstvoedingsproces, daar geniet ik van.

  Ik ben getrouwd met Eric en samen hebben wij 3 puber zoons: David, Casper en Quinten. Ik heb zelf dus ook veel ervaring met het geven van borstvoeding, inclusief kolven tijdens mijn drukke baan.

 Ik heb in 2013 Borstvoeding & meer opgericht, met de volgende missie:

We willen jonge gezinnen voorbereiden op de komst van hun baby, door eerlijke en nuchtere informatie te geven over borstvoeding (Masterclass) zodat ze goed geïnformeerd keuzes kunnen maken die in hun situatie passend en wenselijk zijn.

We begeleiden jonge moeders, baby's en partners bij borstvoedingsvragen en allerhande uitdagingen, zodat ze een goede en harmonieuze start kunnen maken in een kwetsbare periode. We werken graag mee aan een liefdevolle basis in gezinnen, of dat nu met borstvoeding, kunstvoeding of een combinatie is.

Deze visie dragen we graag zo breed mogelijk uit, niet alleen in regio Utrecht/het Gooi, maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten.

Dit doen we met een team, zo inspireren we elkaar en hebben we geregeld overleg om jullie de optimale zorg en begeleiding te kunnen geven: https://www.borstvoedingenmeer.nl/over-ons