Even voorstellen: Sanne

  Hallo, ik ben Sanne Phaff en ik ben stagiare bij Borstvoeding & meer. Je kunt mij tegenkomen aan de telefoon, bij een consult, bij het mamacafé of in een Masterclass. Borstvoeding & meer ken ik van mijn eigen borstvoedingstijd. Uit ervaring weet ik hoe fijn, maar ook hoe uitdagend het geven van borstvoeding op sommige momenten kan zijn.

  Mijn hart heeft altijd bij de zorg gelegen. Van huis uit ben ik fysiotherapeut. Na afronding van de Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit ben ik aan de slag gegaan als zorginkoper bij VGZ. Maar nu is het tijd om een andere richting in te slaan. Dit jaar richt ik mij met veel enthousiasme op de opleiding lactatiekunde. In mijn ogen een prachtig vak omdat je als lactatiekundige ontzettend veel kunt betekenen voor (nieuwe) gezinnen in die bijzondere periode rondom het krijgen van een baby. Geweldig om samen met moeders (en vaders) aan de slag te gaan met het vormgeven van een haalbaar borstvoedingsplan.

  Ik ben getrouwd met Andor en moeder van twee leuke en lieve zoons met een geheel eigen wil, Tibbe (2014) en Sep (2016). Ik woon met veel plezier in Utrecht Leidsche Rijn.