Even voorstellen: Sanne

  Mijn naam is Sanne Phaff. Ik werk voor Borstvoeding & meer als lactatiekundige IBCLC. Ik help je graag, zodat jij vanuit rust en vertrouwen je kindje kunt (gaan) voeden.  

  Nadat ik zelf moeder ben geworden, is mijn blik op de wereld veranderd. Mijn baan bij een grote zorgverzekeraar paste daardoor niet meer goed bij mij. Ik besloot het roer om te gooien en mezelf om te scholen tot lactatiekundige. Met een achtergrond als fysiotherapeut had ik hiervoor een goede basis. Naast de theoretische opleiding tot lactatiekundige heb ik een intensief stagetraject gevolgd. Borstvoeding & meer was mijn belangrijkste stageplek. Daarnaast heb ik stage gelopen in verschillende ziekenhuizen. Deze brede ervaring neem ik mee in mijn werk als lactatiekundige. 

  Ik vind het geweldig om moeders (en hun partners) te kunnen ondersteunen in de bijzondere periode rondom het krijgen van een kindje. Mijn droom is dat alle moeders met een goed gevoel terug kunnen kijken op hun borstvoedingstijd. 

  Samen met mijn man Andor heb ik twee bijzonder leuke (en eigenwijze) zoons Tibbe (2014) en Sep (2016). Borstvoeding & meer ken ik van mijn eigen borstvoedingstijd. Uit ervaring weet ik hoe fijn, maar ook hoe uitdagend het geven van borstvoeding kan zijn.