EmailTwitterFacebookLinkedIn

De Melkfabriek

Borstvoeding in de publiciteit; daar worden we heel blij van!


Dit is een boek voor de huidige generatie moeders, moeders met wensen en grenzen, die zelf hun keuzes maken.

Helaas zijn er veel moeders met negatieve ervaringen met lactatiekundigen, of die denken dat het woord lactatiekundige gelijk staat aan iemand die koste wat kost de keuze voor borstvoeding doorduwt.

Door onze medewerking heb ik dat beeld wat kunnen bijschaven én zijn er ook positieve ervaringsverhalen met lactatiekundigen in het boek gekomen, dat is winst!

Lactatiekundigen kunnen ook hip zijn, met moeders meedenken, óók als dat betekent dat de moeder stopt met borstvoeding. En soms heb je als onzekere moeder gewoon iemand nodig die je coacht, die met je meedenkt en meekijkt. 

Borstvoeding & meer heeft meegewerkt aan dit boek, we zijn geen co-auteurs. Hoewel we niet 100% achter de gehele inhoud van dit boek staan, zijn we wel superblij met dit boek. We spreken op eigen titel, niét voor de beroepsgroep, iedere lactatiekundige mag er haar eigen mening op nahouden.

Dit boek gaat een bestseller worden bij jonge (aanstaande) moeders. Sofie en Eva, wij zijn trots op jullie en vinden het een eer om met jullie te mogen samenwerken!