All-in-consult

Als je het beste voor jezelf en je kindje wilt.


Is borstvoeding pijnlijk? Heb je problemen met het aanleggen van je baby? Heb je teveel of juist te weinig melk? Een lactatiekundige is speciaal opgeleid om moeders die borstvoeding (willen) geven te begeleiden.

Wat houdt een All-in-consult in?

We nemen tijd om naar je te luisteren. We stellen je een paar vragen over je zwangerschap, de bevalling, de kraamperiode en over de borstvoeding. We bewonderen je baby en observeren hoe je borstvoeding geeft.

Op basis daarvan krijg je een deskundig  en persoonlijk advies. En het is ook fijn om bevestiging te krijgen als het wél goed gaat. Onthoud: Jij hebt de regie! We zijn graag realistisch, borstvoeding moet haalbaar zijn. Beide partijen moeten ervan genieten.

We helpen je om er het maximale uit te halen. Ook als je besluit te stoppen met borstvoeding, helpen we je.

Bij een all-in-consult komt de lactatiekundige langs. Zijn jij en je kindje gezond (ook geen spruw of borstontsteking) en wil je gewoon gecoacht worden? Dan is het basisconsult een goede keuze!

Dit mag je van ons verwachten

Naast een uitgebreid bezoek thuis maken we een verslag met daarin de afspraken en jouw persoonlijke plan. Het verslag ontvang je meestal binnen 24 uur per e-mail. In de week na het consult kun je nog twee keer contact opnemen.

Kosten

Een All-in-consult kost € 125,-. Heb je liever een goedkoper consult? We bieden ook een basisconsult aan. Dat duurt minder lang en je krijgt geen verslag of nazorg. Perfect voor de smalle beurs of bij een zorgverzekering die niet of weinig vergoedt. 


Basisconsult

Adequate hulp voor een scherpe prijs


Bij een basisconsult krijg je precies wat je nodig hebt: professionele zorg rondom de borstvoeding zonder toeters en bellen. De borstvoedingscoach komt bij je langs, om met je mee te kijken bij een voeding, je tips en trucs te geven, en de ondersteuning/bevestiging te geven die je nodig hebt.

Het is speciaal geschikt voor de gezonde moeder en baby, die nét wat extra hulp kunnen gebruiken. Het consult kan worden uitgebreid met babycoaching.

Dit mag je van ons verwachten

Bij een basisconsult krijg je een uur lang alle hulp die je van Borstvoeding & meer kunt verwachten. Professioneel, betrokken, en jij hebt de regie. Als je in de week na je consult nog vragen wilt stellen, kun je een nazorgpakket afnemen. Ook is het mogelijk een uitgebreid verslag van dit consult te verkrijgen (tegen een meerprijs). 

Kosten

Een basisconsult kost € 75,-.
Let op: sommige zorgverzekeraars vergoeden alleen lactatiekundige hulp door een Lactatiekundige IBCLC. Check hier wat jouw verzekering vergoedt.

Extra: een verslag kost € 25,-

Extra: een nazorgpakket kost € 30,-


Zwangerschapsconsult

Een persoonlijke cursus borstvoeding


Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Met vragen over borstvoeding kun je - al tijdens je zwangerschap - terecht bij een lactatiekundige. De meeste vragen komen aan bod bij onze Masterclass. Heb je persoonlijke vragen of negatieve ervaringen met borstvoeding? Kies dan voor een persoonlijk consult. Wij komen langs op een plek - en een tijd - die jou het beste uitkomt.

Je kunt o.a. bij ons terecht als:

  • Je een borstoperatie hebt gehad
  • Je een borstverkleining of -vergroting hebt gehad
  • Je een ziekte of handicap hebt
  • Je een kindje met een handicap verwacht
  • Je een tweeling verwacht

We gaan in op de aandachtspunten waar jij behoefte aan hebt. We maken een haalbaar plan voor de borstvoeding, in goed overleg met jou en je partner.

Kosten

Plan dit consult in als  All-in-consult; dan krijg je een consult in je zwangerschap met uitgebreid verslag per mail en twee contactmomenten in je kraamweek. Dit consult kost €125,-.