EmailTwitterFacebookLinkedIn

Borstkolf huren

Wij verhuren de professionele borstkolf van Ardo, de Carum.

Uiteraard leveren we er altijd een startset bij (maat M).

Standaard erbij: een tasje met extra maten kolfschelpen (S, L, XL) en kruiden die de productie stimuleren.

 

 

De Carum is een dubbelzijdig elektrisch kolfapparaat

Deze kolf is zeer geschikt om de melkproductie op gang te brengen en/of op peil te houden. Bovendien heeft de Carum een unieke module voor sensitiviteit. Deze is vooral erg geschikt als je gevoelige borsten hebt, of als je pijn voelt bij het kolven door borstontsteking of tepelkloven.

Ardo onderschrijft, net als Borstvoeding & meer, de WHO-code.

Hoe werkt het?

Je huurt de kolf en koopt er een persoonlijke dubbelzijdige afkolfset bij. Ook ontvang je een uitgebreide instructie. Heb je een andere maat kolfschelp nodig? Ook die kun je bij ons aanschaffen.

Bij vragen laat je je door ons bellen of maak een afspraak voor een consult. Tijdens een basisconsult leggen we de werking van de kolf uit en bepalen we samen met jou de optimale instellingen.

Duurzaam en voordelig

Ga jij voor duurzaam én 50% korting? Zet dan het schuifje "Duurzaam en voordelig" aan.

Een kolfsetje dat 1 keer is gebruikt maken we grondig schoon, eventueel vervangen we onderdelen en we sealen het netjes voor jou.

Een Duurzaam en voordelig kolfsetje kost maar € 20,- in plaats van € 39,-!

Kosten, ophalen en borg

Een borstkolf huren kost € 2,50 per dag. De persoonlijke afkolfset kost € 39,-.

Je betaalt bij ons per dag en je kunt elke dag weer inleveren (na maken afspraak per app).

Bij ons betaal je geen borg; wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Kies waar je de borstkolf wilt ophalen: in Utrecht Overvecht of in Bussum. Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk om het tijdstip van ophalen af te stemmen.

Nieuw: Hands-free kolfset

Wil jij je handen vrij door de kolfschelpen in je bh te kunnen plaatsen? Koop dan de hands-free kolfset! Tijdelijke introductieprijs € 51,90

Deze set kun je later hergebruiken op een Ardo Alyssa of Calypso kolf.

Borstkolf kopen

Ga je de kolf langer gebruiken? Tover dan je persoonlijke afkolfset om tot een volwaardige elektrische kolf. Je kunt bij ons de verschillende onderdelen van een ARDO-borstkolf kopen. We denken graag met je mee.

Is je eigen Calypso kwijt of kapot?

Huur dan ter overbrugging een Calypso-conversieset. De Calypso is lekker praktisch voor buitenshuis. De huurprijs is het zelfde als voor een Carum huurkolf. Je kunt dit aangeven in het kolfformulier.

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd bij IZZ, VGZ, Prolife, United Consumers, UMC, Unive, Zilveren Kruis, Zekur of Zorg & Zekerheid? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van je kolfhuur of kolfaanschaf! Informeer bij je verzekeraar naar de voorwaarden, of klik hier voor een overzicht.