EmailTwitterFacebook

Borstkolf huren

Wij verhuren de professionele borstkolf van ARDO, de carum.

Uiteraard leveren we er altijd een startset bij (maat M).

 

 

De CARUM is een dubbelzijdig elektrisch kolfapparaat.

Deze kolf is zeer geschikt om de melkproductie op gang te brengen en/of op peil te houden. Bovendien heeft de Carum een unieke module voor sensitiviteit. Deze is vooral erg geschikt bij vrouwen die gevoelige borsten hebben, of door borstontsteking of tepelkloven, pijn voelen bij het kolven.

ARDO onderschrijft, net als Borstvoeding & meer, de WHO-code.

Hoe werkt het?

Je huurt de kolf en koopt er een persoonlijke dubbelzijdige afkolfset bij. Ook ontvang je een uitgebreide instructie. Heb je een andere maat kolfschelp nodig? Ook die kun je bij ons aanschaffen.

Bij vragen laat je je door ons bellen of maak een afspraak voor een consult. Tijdens een basisconsult leggen we de werking van de kolf uit en bepalen we samen met jou de optimale instellingen.

Kosten, ophalen en borg

Een borstkolf huren kost € 2,50 per dag. De persoonlijke afkolfset kost € 39,-.

Je betaalt bij ons per dag en je kunt elke dag weer inleveren ( na maken afspraak per app).

Je kunt de borstkolf ophalen in Utrecht Overvecht. Vul het kolfformulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk om het tijdstip van ophalen af te stemmen. Ben je niet zo mobiel? We kunnen de kolf ook komen brengen, maar dat doen we alleen in combinatie met een consult.

Bij ons betaal je geen borg; wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Borstkolf kopen

Ga je de kolf langer gebruiken? Tover dan je persoonlijke afkolfset om tot een volwaardige elektrische kolf. Je kunt bij ons de verschillende onderdelen van een ARDO-borstkolf kopen. We hebben geen kolfwinkel meer, maar we denken graag met je mee.

Is je eigen Calypso kwijt of kapot?

Huur dan ter overbrugging een Calypso-conversieset. De Calypso is lekker praktisch voor buitenshuis. Deze verhuren we voor maximaal een week. De huurprijs is het zelfde als voor een Carum huurkolf. Je kunt dit aangeven in het kolfformulier.

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd bij IZZ, VGZ, Prolife, United Consumers, UMC, Zilveren Kruis of Zorg & Zekerheid? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van je kolfhuur of kolfaanschaf! Informeer bij je verzekeraar naar de voorwaarden, of klik hier voor een overzicht.