Kolfwinkel

Kolf op maat: Wij zoeken met jou naar de kolf die bij je past.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Levert kolven te weinig op, of doet het nu pijn? Twijfel je of het niet sneller kan? Of wil je een plan voor het combineren van werk en borstvoeding? Wij denken en kijken met je mee. Zodat je een kolf hebt die past bij jouw lijf, jouw situatie, jouw wensen.

Kom kijken en proberen in onze kolfwinkel!

We hebben diverse merken kolven, allerlei maten kolfschelpen en andere handigheidjes. Je kunt de kolven uitproberen zodat je kunt ervaren welke kolf past bij jouw unieke situatie. Je mag natuurlijk ook je eigen kolf meenemen, zodat we kunnen zien wat er valt te verbeteren in je huidige situatie.


De kolfwinkel is open op afspraak, alleen op dinsdag. Een afspraak duurt 45 minuten en kost € 80,-. Je krijgt een persoonlijk kolfadvies en plan op maat van 1 van onze lactatiekundigen. Natuurlijk kun je ook een kolf en toebehoren bij ons aanschaffen. Tip: veel zorgverzekeringen vergoeden het kolfconsult en/of een deel van de aanschaf van je kolf. Check hier hoeveel jouw verzekering vergoedt.

We hebben ook een inloopuurtje. Je kunt ons korte vragen stellen en je baby laten wegen. Er zijn geen kosten aan verbonden.  Elke laatste dinsdag van de maand van 15.30-16.30u.

Locatie kolfwinkel


Hondsrug 605, 3524 BZ Utrecht (Lunetten, verloskundige praktijk Fam.)