Masterclass Borstvoeding

Bereid je optimaal voor op het voeden van je kindje. LET OP: De masterclass wordt voorlopig gegeven als webinar! Zolang als nodig- in elk geval t/m eind mei,  zullen we deze vorm voortzetten. Je kunt je dus gewoon aanmelden voor de Masterclass en thuis vanaf je eigen bank meedoen!

Wil je straks je baby borstvoeding gaan geven? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Met deze Masterclass borstvoeding vergroot je de kans van slagen en zullen jij en je kindje meer plezier beleven aan de borstvoedingsperiode. 

Tijdens deze informatieve bijeenkomst leer je van alles over de werking van de borst, over het aanleggen, hoe je hongersignalen bij je kindje herkent en hoe je problemen kunt voorkomen en oplossen. Kortom: alle ins & outs in een compact tijdsbestek van 2 uur.

Wist je dat onze Masterclasses met een gemiddeld cijfer van 9 worden beoordeeld ?!

De Masterclasses zitten snel vol, boek op tijd! Geen plekje meer? Boek dan een zwangerschapsconsult bij je thuis, dat kan ook met meerdere zwangeren tegelijk. Mail ons voor de mogelijkheden: email@borstvoedingenmeer.nl

LET OP: elke maand zijn er minimaal 2 Masterclasses in de avond en 1 op de zaterdagochtend!!

Partner

Uiteraard komt ook de rol van de partner aan bod! Maar liefst 90% van de vrouwen neemt haar partner mee naar onze Masterclass.

Kosten

De Masterclass kost € 35,-. Je partner mag kosteloos mee; graag wel bij de aanmelding aangeven dat je met z'n tweeën komt.  Je krijgt een leuke goodie-bag mee naar huis. Als de Masterclass een webinar is, kost het maar € 25,-. Je kunt lekker op de bank meekijken en vragen stellen, na afloop krijg je een samenvatting per e-mail.

Op de dag van de Masterclass krijg je per mail een factuur. Die betaal je zo snel mogelijk aan ons. In de meeste gevallen kun je de factuur declareren bij je zorgverzekeraar! Check de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. De dag na de Masterclass krijg je een samenvatting per mail toegestuurd.

Mogelijke data - klik om je aan te melden!