EmailTwitterFacebook

Professionals

Heb je als arts, verloskundige of kraamverzorgende een vraag over (begeleiding bij) borstvoeding? Wij staan je kosteloos te woord. Ook geven wij bijscholing voor professionals.

Als medisch begeleider speel je een belangrijke rol in de eerste weken na de geboorte. Wij ondersteunen daar graag in omdat moedermelk zonder twijfel het beste is voor een kind. Het is unieke, op maat gemaakte voeding. Moedermelk is zoveel meer dan alleen eten; het biedt troost, geborgenheid en veiligheid aan een pasgeborene.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.00, in het weekend tussen 12.00 en 15.00 op telefoonnummer 06-42526186 (regio Utrecht) en 06- 33960202 (regio Apeldoorn).

Doorverwijzen

Verwijs je een cliënt door naar ons voor een lactatiekundig consult tijdens het kraambed? Wij zullen altijd terugkoppelen met onze diagnose en beleid.

Nascholing

Zoek je bijscholing voor je kraamzorgbureau of verloskundige praktijk? Borstvoeding & meer geeft nascholing op locatie en online.

Scholing  productieproblemen voor verloskundigen: meld je hier aan  Dit is een on demand webinar, kosten €30,-  (accreditatie KNOV 1,5 punt cat. A)

Basisscholing voor kraamverzorgenden: meld je hier aan, de scholing is geweest maar kan nog "on demand" gevolgd worden (accreditatie KCKZ A categorie  2 punten): kosten 45 euro

Verdiepende scholing voor kraamverzorgenden; 15:30-17:00u aanmelden kan hier( accreditatie KCKZ 1,5 punt C categorie is aangevraagd), kosten 35 euro. De scholing is geweest maar kan nog "on demand" gevolgd worden. 

Op de hoogte blijven van scholingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees de ervaring van verloskundigenpraktijk Doula.

Wij verzorgden al nascholing voor:

WHO

Borstvoeding & meer is WHO-Code compliant. -