EmailTwitterFacebookLinkedIn

Algemene voorwaarden

Borstvoeding & meer staat sinds 01-01-2013 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75965712. 
Het adres is Maria Theresiadreef 1, 3561 TA Utrecht.

Betalingsvoorwaarden

Betalingen vinden plaats via een factuur achteraf. De factuur wordt per e-mail naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Je moet betalen binnen 14 dagen na de datum op de factuur. Na 15 dagen mailen wij een betaalherinnering als er nog niet betaald is. Als er na 28 dagen nog niet betaald is, sturen wij een aanmaning per e-mail. Je hebt dan nog 5 dagen om te betalen, voordat de factuur wordt overgedragen aan een incassobureau.

Annulering

  • Annulering van een cursus: Bij annuleren binnen 24 uur vóór de start van de cursus krijg je geen geld terug.
  • Annulering van een consult: Bij annuleren binnen 24 uur vóór de start van het consult zal de helft van de consultprijs in rekening gebracht worden. Dat geldt zowel voor consulten die online zijn ingepland, als ook voor consulten die op andere wijze met Borstvoeding & meer zijn afgesproken.
  • Als uitzonderingen op deze regels gelden ziekenhuisopname en bevalling.

Retouren

Als je bij ons iets gekocht hebt en je bent niet tevreden, dan mag je binnen 14 dagen het gekochte artikel terugbrengen. Natuurlijk moet het wel in de originele verpakking zitten en onbeschadigd zijn. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Artikelen die in aanraking komen met moedermelk worden geleverd in een dichte plastic verpakking of gesealed zakje. Als dit zakje geopend is, kunnen de artikelen om redenen van hygiëne niet meer teruggebracht worden. Dat zijn onder andere: kolfschelpen, spuitjes, slangetjes, flesjes, flessenspenen. Als deze artikelen onderdeel uitmaken van een groter geheel (bijvoorbeeld een ARDO Double Plus), dan zal het retourbedrag worden verminderd met de kosten van deze artikelen.

Klachtenprocedure

Ben je onverhoopt niet tevreden? Bekijk de pagina met onze klachtenprocedure.