Even voorstellen: Mireille

  Mijn naam is Mireille Zijderveld-Jonkman. Ik werk voor Borstvoeding & meer als borstvoedingscoach en daarnaast ben ik zelfstandig kraamverzorgende bij ‘Kraamzorg Family’ uit Houten. 

  Ik ben getrouwd, heb drie zoons (jongvolwassen) en een dochter (tienerleeftijd) en woon in Houten.

  Sinds 2002 werk ik met veel plezier als kraamverzorgende, daarnaast was ik in 2001 al gestart als vrijwilligster bij de ‘Vereniging Borstvoeding Natuurlijk’ (VBN). Ik gaf daar als bijgeschoolde ervaringsdeskundige informatie en adviezen over borstvoeding aan (aanstaande) moeders.

  In 2005 ben ik gestopt bij de VBN, maar mijn interesse in het begeleiden van jonge ouders en hun baby bij de borstvoeding bleef. Tijdens mijn werk als kraamverzorgende kwam dat goed van pas, maar ik zocht naar verdieping van mijn kennis. Deze vond ik in de opleiding tot borstvoedingscoach bij ‘Baby en Borst’ uit Almere. De opleiding heb ik in 2017 afgerond. Ik ben lid van de VSBB om mijn kennis up to date te houden en uit te breiden. 

  Je kunt mij treffen bij de Masterclasses Borstvoeding of tijdens een consult. Ik  begeleid een gezonde moeder met een gezonde, op tijd geboren baby. Als ik samen met jou merk dat er lactatiekundig (IBCLC) consult nodig is zal ik die na overleg met jou inschakelen.