EmailTwitterFacebookLinkedIn

Even voorstellen: Sariah

  Hallo, ik ben Sariah Engels en ik woon in Amersfoort. Sinds juni 2010 ben ik kraamverzorgende en tot en met 2019 altijd werkzaam geweest in de thuissituatie. Vanaf 2020 ben ik overgestapt naar het ziekenhuis en werk ik met veel plezier bij Geboortezorg in Utrecht Leidsche Rijn.

  Door de jaren heen is mijn interesse in borstvoeding en de meerwaarde hiervan steeds groter geworden. Daarom ben ik in 2017 de opleiding tot Borstvoedingscoach bij Baby&Borst, tegenwoordig NCLO, gaan volgen. Net wat meer verdieping in borstvoeding en alles wat erbij hoort. Ik merkte dat dit echt mijn passie is, en dat ik graag ondersteuning wil bieden bij het voeden van je pasgeboren baby. Ook ben ik aangesloten bij de VSBB om zo altijd up-to-date te blijven met mijn kennis over borstvoeding.

  Sinds een paar jaar ondersteun ik lactatiekundige praktijken bij het geven van online borstvoedingscollege/masterclasses. Dit wil ik nu ook gaan uitbreiden met wat consulten aan huis. Deze zijn voor nu alleen nog te boeken via Borstvoeding & meer.

  Leuk als ik jou mag komen helpen, wie weet tot ziens!